Augustový piknik v parku už v utorok

Chystáme pre vás augustový piknik s detským priestorom! Že prečo? Jednak preto, že náš štvrtkový detský priestor má prázdninovú prestávku, zároveň preto že na júlovom pikniku nám bolo parádne a hlavne preto, že teploty zase stúpajú a my vieme, že každej mame sa zíde doobedný detský program do zálohy.

Takže 13.8. od 8:30 do 11:30 sa detský priestor presťahuje do Zámockého parku a bude všetko: koláčik, kávička, limonádky, deky, ihrisko, maľovanie na tvár a na vaše žiadosti tentokrát aj VYMÍNAČKA ovocia a zeleniny.

VYMÍNAČKA ovocia a zeleniny

Keďže ste minule podonášali všelijaké fajné zeleninky aj ovocia, povedali sme si, že na augustovom pikniku vás v tom podporíme a na dekách povymieňame aj všetky tieto záhradné poklady. Prineste si nádobky a my sa tešíme na všetky rajčiny, slivky, cukety aj všetko ostatné, čo vám doma vystáva.

Doneste, čo uznáte za vhodné. Ale keď (ako väčšina vyťažených mám) nestíhate, chyťte pod pazuchy len ľubovoľný počet detí akéhokoľvek veku a dobehnite v utorok doobeda do parku. 

Určite si zase vymyslíme aj nejakú súťaž, vďaka ktorej budete môcť vyhrať naše hrnčeky. Tentokrát gratulujeme Katke, ktorá jedine správna odhladla, koľko odznakov je v pohári 🙂

Na júlovom pikniku vás bolo toľko, že nás to úplne odrovnalo (našu Mirku aj doslovne) a veríme, že si rovnako užijeme aj tento augustový. Pokecáme, ponáhaňame, zasmejeme, obrbleme (teda poobdivujeme) deťúrence a dobre nám bude

Tešíme sa na vás už v utorok 🙂